fredag 25 november 2011

Möte med policygruppen

Idag har vi haft möte med den så kallade policygruppen. Den har i uppdrag att titta närmare på teologens grannar bland andra utbildninsgivare inom religionsvetenskap. Vid mötet idag hade vi återrapportering: högskolorna var delade mellan oss och idag presenterade vi en högskola var.

Det tecknas en ganska intressant karta om man jämför de olika utbildningsgivarnas profiler. Teologen vill försöka vara institutionen där det finns plats för både bredd och spets i förhållande till alla dessa. Är det möjligt? Det återstår att se. Vår uppgift är att försöka svara på hur vi i så fall ska förhålla oss till de andra. Vem bör vi samarbeta med, om vad, och varför?

Ibland är det inte så roligt att vara studeranderepresentant i sådana här grupper, som när det obetalda förberedelsearbetet ska göras. Ibland känns det väldigt utvecklande och roligt att få vara studerandrerepresentant i sådana här grupper. Jag får som studeranderepresentant vara med i samtalet, jag är betrodd att på egen hand analysera en av högskolorna. Det är väldigt roligt att höra till en institution som inte bara säger att studentrösten är viktig utan också lyssnar på den och tar den på allvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar