onsdag 5 oktober 2011

Teolog sökes till humanioradagarnas arbetsgrupp

Det är roligt att få post, räkningar och reklam undantagen. Sedan finns det den här mellankategorin: samhällsinformation. Det där som är post till mig, fast inte just till mig nödvändigtvis.

Här följer samhällsinformation i akademisk tappning:

"Vill Du vara med och arbeta med Humanioradagarna?
Humanioradagarna är kontakt- och branschdagar för humaniorastudenter där vi har föreläsningar, seminarier och en mässa med inbjudna företag och organisationer. Vi har nu börjat planera för nästa års upplaga (28-29 mars 2012) och söker medarbetare som är intresserade av att jobba i den grupp som vi kallar aktivitetsgruppen. Aktivitetsgruppen arbetar med seminarier/workshops och andra aktiviteter som äger rum på campus under och före dagarna. Det här arbetet tar upp några timmar i veckan, lite beroende på hur ni i gruppen väljer att lägga upp sitt arbete och utförs ideellt.

Anledningen till att vi vänder oss till er vid teologen är att vi vill bredda kompetensen och studieinriktningen i vår arbetsgrupp. I nuläget är studenter vid Historisk-Filosofiska fakulteten
i klar majoritet tillsammans med några studenter från Språk och därför söker vi studenter från er fakultet. Vi anser även att det är viktigt att få med fakulteten redan i planeringsfasen då Humanioradagarna riktar sig till samtliga studenter och vi behöver er kompetens och kunskap för att nå just alla studenter.

Är Du intresserad av att vara med och vill veta mer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar